Насадочний Пеллетс Krill 14мм

SmileCarp

Упаковка: 150грам

Подробнее

65,00 грн.

Описание

Krill Halibut Hook - це ще одна приманка із спеціальним отвором для прісноводної риби.

До її складу входять борошно криля, борошно з ракоподібних, рафінований риб'ячий жир та інші якісні інгредієнти, які роблять цю приманку такою привабливою для багатьох видів риби.

Тривала водостійкість
Добре збалансований склад та фізичні характеристики Krill Halibut Hook дозволяють даній приманці залишатися твердою та стійкою у воді протягом багатьох годин після першого закидання. Це не дозволить дрібній рибі пошкодити вашу насадку і тим самим гарантує клювання більшої та обережної риби. Натуральні складові виділяються у воду, забезпечуючи негайний та тривалий ефект. Нові технології, що використовуються при виробництві даних гранул, зводять можливість зриву цієї приманки з гачка до мінімуму.

Легкість у використанні
Більше немає необхідності витрачати дорогоцінний час на свердління отвору у звичайній рибній наживці, яке часто закінчується сумнівною якістю та великою кількістю непридатної приманки. Ідеальний круглий отвір спеціально зроблений у приманці Krill Halibut Hook, щоб полегшити процес надягання наживки на волосся та заощадити час. Спеціально створена для повідця з волосяним оснащенням, ця чудова приманка є ідеальним продуктом для досвідчених рибалок, що спеціалізуються на великих особинах.

Вміст олії 22%, вміст білка 40%.