Насадочний Пеллетс Halibut 14мм

SmileCarp

Упаковка: 150грам

Подробнее

65,00 грн.

Описание

Black Halibut Hook – дуже ефективна наживка завдяки унікальному смаку та запаху цих 8, 14 та 20 міліметрових гранул. Саме ці гранули протягом уже декількох років вважають за краще використовувати професійні рибалки, що спеціалізуються на лові гігантського коропа та сома.

Тривала водостійкість
Добре збалансований склад та увага до фізичних характеристик пелетса Black Halibut Hook дозволили звести до мінімуму ламкість гранул – частий недолік продуктів цього типу. У той же час ці пелетси добре зберігаються у воді кілька годин після першого закидання. Тому одну й ту саму приманку можна використовувати протягом тривалого часу з упевненістю в тому, що дрібна риба не проковтне ретельно закріплену гранулу. Натуральні складові цієї наживки розчиняються у воді.

Легкість у використанні
Навіщо втрачати дорогоцінний час, висвердлюючи отвори у звичайних наживках і отримуючи приманку сумнівної якості при множині зіпсованих гранул? Чудові круглі отвори вже передбачені в приманці Black Halibut Hook, що дозволяє швидко та просто надіти наживку на волосся. Ця приманка, спеціально розроблена для використання з волосяним оснащенням, - ідеальний продукт для справжніх поціновувачів лову коропа. Гранули невеликого діаметру чудово підходять для лову коропа, ставкового карася та інших прісноводних риб.

Вміст олії 22%, вміст білка 40%.