Консервант CCMOORE BAIT PRESERVATIVE 500мл Увеличить

Консервант CCMOORE BAIT PRESERVATIVE 500мл

CCMoore

Об'єм: 500мл

Подробнее

357,00 грн.

Описание

CC Moore Liquid Bait Preservative - рідкий консервант, який виготовлений з інгредієнтів, що використовуються в харчовій індустрії, і призначений для придушення росту найпоширеніших форм плісняви, яка може вражати стандартні продукти харчування.

Зазвичай Liquid Bait Preservative застосовується на стадії змішування та додається замість 20-30% включення рідких яєць. Наприклад, якщо мікс «вимагає» 9 яєць, виробник рекомендує використовувати 6 яєць, а решту 3 замінити на цю рідину. Як орієнтир виробник відштовхується від того, що кожне яйце середнього розміру забезпечує 50-60 мл рідини, тому в мікс на підставі 9 яєць потрібно 6 яєць +150-180 мл консерванту.

Характеристики:

- Об'єм: 500 мл.

- Рекомендований рівень включення: 100-150 мл/1 кг.

Рекомендації:

При використанні цього ліквіду виробник рекомендує сушити приманки протягом 24-48 годин, щоб мінімізувати вміст вологи у верхніх шарах приманки. Чим довше сушиться приманка, тим довше вона не буде, згодом, пліснявіти. Для виготовлення приманок, яким потрібний тривалий термін зберігання, цей ліквід може додаватися на вищому рівні.

Пам'ятайте: час, протягом якого приманка зберігатиметься, також залежить від інгредієнтів, які використовуються в сухому міксі.